Strömavbrott

Hur vi jobbar med ständiga förbättrning för att uppnå den bästa driftsäkerheten. 

Driftsäkerhet

Vårt arbete att uppnå bästa driftsäkerhet pågår ständigt. Inom en femårsperiod kommer 100 kilometer av våra befintliga högspänningsnät vara under jord. Förutom ett driftsäkrare nät kommer insatsen att ge möjlighet till reservmatning av el på landsbygden i händelse av driftstörningar på de ordinarie ledningarna i området.

Vid strömavbrott

Störningar på vårt gemensamma elnät är förstås besvärligt för dig som kund och därför lägger vi stor vikt i att ge dig som kund snabb och rätt information.

Med hjälp av vårt driftövervakningssystem har vi kontroll över merparten av vårt elnät. Vid ett strömavbrott larmas automatiskt vår personal och arbetet påbörjas direkt för att uppnå så korta avbrott som möjligt.

I foldern "om det blir strömavbrott" finns praktiska tips om hur du kan göra om det blir strömavbrott hemma hos dig. Om du efter undersökning tror att orsaken till strömavbrottet inte finns hemma hos dig så kontaktar du oss.

Planerade strömavbrott

För att vi ska kunna underhålla elnätet i ditt område kan vi tvingas att stänga av strömmen. Då meddelar vi dig i god tid innan avbrottet via brev eller informationslappar i din brevlåda eller trappuppgångar. Du får då information vad som orsakar avbrottet och hur långe det beräknas pågå. Du kan alltid nå vår kundservice om det är något du undrar över.

Ersättning vid strömavbrott

Du behöver inte ansöka om avbrottsersättning. Den betalas normalt ut automatiskt till dig.

Anmäl avbrott

Ring 010 - 35 63 400

Image

Vi är företaget som står för trygghet, vi står för framtiden när det kommer till att leverera hållbar energi.

Besöksadress: Hantverksgatan 15
572 55 Oskarshamn

info@oskarshamnenergi.se 

Tel. 010-35 63 400 

Öppettider